Mission Possible rijdt 24-uursrace van Dubai

10425367_826549327375145_4154617064720921359_n

Mike Smit van Mission Possible

Een grote, 24 uur durende autorace in Dubai is vrijdag van start gegaan. Een van de coureurs in de ’24H Dubai’ is Mike Smit, een Nederlands teamlid van Team Possible. Hij rijdt met drie andere coureurs in een BMW M235i met 333 paardenkracht. Alle drie de coureurs hebben een dwarslaesie. Met Mission Possible Racing willen ze iedereen laten zien hoever je kunt komen nadat je in een rolstoel bent beland.

In het december-nummer van Support Magazine werd Mike Smit, een van de teamleden en enige Nederlander van Mission Possible, geïnterviewd. Daar kreeg het verhaal de volgende inleiding: “Racen is Mike Smit (44) met de paplepel ingegoten. Eerst staat zijn leven in het teken van motoren. Na zijn ongeval zijn het de motoren van auto’s die zijn hart sneller doen kloppen. Dat het racen hem in het bloed zit, blijkt uit zijn carrière. Op dit moment bereidt hij zich zelfs voor op 24-uursrace in Dubai.”

Op het moment van schrijven (vrijdag 16:00 uur) is de race 4 uur bezig, waarbij Mike Smit de eerste anderhalf uur heeft gereden en daarna met de Duitser Marc Dilger van plaats heeft gewisseld. De andere twee coureurgenoten van Mike Smit zijn Gustav Engljähringer uit Oostenrijk en Matt Speakman uit Australië.

De 24-uursrace van Dubai is door middel van een livestream te volgen via de officiële website. Mission Possible is via Facebook te volgen, hun website geeft daarbij goede achtergrondinformatie over het raceteam.

Voor het gehele verhaal van Mike Smit in Support Magazine kun je een proefnummer aanvragen of jezelf een abonnement cadeau doen.

Trailer 24-uursrace van Dubai:

Facebook Twitter Email

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *