Vier de Week van het Luisterboek met ‘Ik kan er nét niet bij’ van Sander Verheijen

Over twee weken begint de Week van het Luisterboek. Een van de boeken die je in de bijbehorende luisterboek cadeau-app kunt beluisteren is ‘Ik kan er nét niet bij’ van Sander Verheijen. Wie is de Mol-presentator Rik van de Westelaken leest daarin voor uit het aangrijpende, persoonlijke verhaal van Sander Verheijen over zijn tweeling. Eén van de kinderen werd geboren met een zware hersenbeschadiging (cerebrale parese), de ander heeft autisme.

Het boek gaat over Sander’s eerste jaren als vader van deze bijzondere tweeling. Verheijen vertelt openhartig en zonder zichzelf te sparen over zijn persoonlijke ontdekkingstocht naar het vaderschap, over de tegenslagen die zijn jonge gezin treffen, over de toekomstdromen die in duigen vallen, maar ook over hoe ze knokken en relativeren en bovenal hoop houden. “Elke strohalm is er één. Elke strohalm is van ons.”

‘Een meeslepend verhaal over hoe het leven nooit gaat zoals je verwacht. Over vallen, opstaan en de kracht van acceptatie en liefde. Het heeft me echt geraakt.’ – Rik van de Westelaken

Actieweek
De actieweek van 9 t/m 19 mei heeft een bomvol programma om het ‘gesproken boek’ te promoten, zoals met een award voor Het Beste Luisterboek van het Jaar en een luisterboek cadeau-app. De luisterboek cadeau-app is gedurende de Week van het Luisterboek voor iedereen gratis te downloaden voor Apple iOS en Android.

Facebook Twitter Email

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *