Vakantie-editie 2018

De Support Magazine Vakantie-editie is een speciale editie vol informatie over aangepaste vakanties. Alle abonnees ontvangen elk jaar de nieuwe Vakantie-editie bij hun abonnement. De gids is natuurlijk ook los te bestellen, dat kan via het invulformulier onderaan.

Hoofdredacteur Monique Wijnen, zelf rolstoeler, schrijft in haar voorwoord van de 2018-editie:

Ingrediënten voor een onvergetelijke vakantie
“Buiten is het koud, het waait, af en toe valt er een verdwaalde sneeuwvlok, maar meest van de tijd regent het pijpenstelen. Hoe lekker is het dan om weg te dromen bij de Support Magazine Vakantie-editie 2018? De ene na de andere heerlijk zonnige vakantiefoto komt voorbij, met daarbij de meest enthousiaste en ook ontroerende verhalen. Zo deelt lezeres Nicolette van der Drift haar ultieme vakantie-verhaal na onze oproep deze te delen in de Vakantie-editie. Ze boekte een enkeltje Vancouver om vervolgens vijf maanden alleen rond te reizen door Canada, de Verenigde Staten en Mexico. Nathalie Verstegen is een trouwe lezeres van Support Magazine en beantwoordde onze oproep met een verslag van haar geweldige reis naar Australië.

Maar je hoeft natuurlijk niet altijd ver om nieuwe plekken te ontdekken en mensen te ontmoeten. Ook Nederland kent vele mooie en interessante plekjes die wachten op ontdekking. In deze Support Magazine Vakantie-editie vind je er een aantal. Ik kan nog wel langer doorgaan, maar je kunt beter gewoon zelf de verhalen gaan lezen. We hopen dat je net zoveel plezier beleeft aan het lezen als wij aan het maken van deze editie!”

De Support Magazine Vakantie-editie is los verkrijgbaar voor € 4,95. Maak daarvoor gebruik van onderstaand bestelformulier of bel met de klantenservice, telefoonnummer +31 (0)88 226 66 33.

Bestellen

Ja, ik ontvang graag de Support Magazine Vakantie-editie 2018. Ik betaal € 4,95, inclusief verzendkosten.

Mijn gegevens:
*Naam
Bedrijfsnaam (evt.)
*Adres
*Postcode
*Woonplaats
Land
*E-mail

*Verplicht veld

Nog geen abonnee van Support Magazine? Kijk dan hier, als abonnee ontvangt u de gids gratis bij uw abonnement.