Support Vakantiegids 2017

cover-vakantiegids-2017
De Support Vakantiegids is een speciale Support Magazine-editie vol informatie over aangepaste vakanties. Alle abonnees ontvangen elk jaar de nieuwe Support Vakantiegids bij hun abonnement. De gids is natuurlijk ook los te bestellen, dat kan via het invulformulier onderaan.

Onbegrensde mogelijkheden
Hoofdredacteur Monique Wijnen, zelf rolstoeler, schrijft in haar voorwoord van de 2017-editie:

“Nog steeds kom ik buiten in het park of in een winkel mensen tegen die zeggen: “Fijn hè, dat het even mooi weer is (of dat je een hond hebt, of dat je een boodschap kan doen), dan kom je ook nog eens ergens.”

Hoe humoristisch is het om deze Vakantiegids voor je neus te zien liggen waarbij een dame met een dwarslaesie goed georganiseerd de hele wereld over reist en in de jungle op zoek gaat naar orang oetans. Een jonge meid op haar slippertjes ieder jaar weer het niet bepaald toegankelijke Kroatië bezoekt, reizigers het vaste land achter zich laten om heerlijk het water op te gaan en een pasgetrouwd stel in hun aangepaste Land Rover een geweldige rondreis maakt door Marokko!

Mensen hebben vaak geen idee van wat er allemaal mogelijk is en wellicht is het ze ook niet kwalijk te nemen. Vaak weet je pas wat kan wanneer je je ergens in verdiept. De Support Vakantiegids helpt daar een handje bij.”

De Support Vakantiegids is los verkrijgbaar voor € 4,95. Maak daarvoor gebruik van onderstaand bestelformulier of bel met de klantenservice, telefoon 070 – 336 46 00.

Bestellen

Ja, ik ontvang graag de Support Vakantiegids 2017. Ik betaal € 4,95, inclusief verzendkosten.

Mijn gegevens:
*Naam
Bedrijfsnaam (evt.)
*Adres
*Postcode
*Woonplaats
Land
*E-mail

*Verplicht veld

Nog geen abonnee van Support Magazine? Kijk dan hier, als abonnee ontvangt u de gids gratis bij uw abonnement.