Optreden De Bridge, Nederlands Studenten Orkest en Remy van Kesteren in De Doelen

Archiefbeeld: Karin van My Breath My Music speelt samen met Candy Dulfer

Maandag 12 februari om 20.15 uur treden De Bridge, het Nederlands Studenten Orkest en harpist Remy van Kesteren op in de grote zaal van De Doelen. De Bridge bestaat uit jonge muzikanten met en zonder een (zware) lichamelijke beperking. Het publiek kan rekenen op een afwisselend en hartverwarmend concert.

Op 12 februari is het ‘Iedereen Muziekdag’. Op deze dag vinden jong volwassenen met en zonder beperking elkaar in een gezamenlijke passie: muziek. De Bridge speelt het openingsnummer van het concert mee met het Nederlands Studenten Orkest.

Op het podium
De Bridge is de huisband van stichting My Breath My Music. Deze stichting ontwikkelt muziekinstrumenten voor kinderen/jongeren met een (zware) lichamelijke beperking en helpt hen op weg bij het bespelen ervan. De band treedt regelmatig op in het land. Ambassadeur Candy Dulfer speelt daarbij regelmatig mee.

Het Nederlands Studenten Orkest bestaat uit talentvolle studenten die zich naast hun studie op hoog niveau bezighouden met klassieke muziek. Dit concert maakt deel uit van de internationale tournee.

De 28-jarige Remy van Kesteren won talrijke prijzen. Zijn achtergrond is weliswaar klassiek, hij verkent met zijn met harp ook graag genres zoals pop, minimal en improvisatie. ‘A young and brilliant harpist’, volgens de New York Times.

Kaarten
Kaarten zijn voor 23 euro te bestellen bij de Doelen.

Facebook Twitter Email

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *