Het nieuwe augustusnummer van Support Magazine: wat kun je er in vinden?

Het verse augustusnummer is zojuist bij abonnees op de deurmat gevallen. Onder andere veel portretten van sterke mensen zijn er dit keer in Support Magazine te vinden.

Een kleine greep:

Spectaculair kitesurfen
Kitesurfer Thierry Schmitter doorklieft zittend op zijn plank de hoogste golven. Het leverde spectaculaire foto’s op en een boeiend interview. Thierry: “Je kunt rouwen om wat je niet meer hebt, maar het verschil tussen ability en disabilty maak je zelf.”

Fotografie zonder armfunctie
Fotograaf John Geven heeft verlamde handen en runt een eigen fotostudio zonder ooit een camera vastgehouden te hebben. Zijn boodschap aan de lezer: “Blijf niet in het zeromoment hangen. Geef ondanks je beperking op gepaste wijze invulling aan je leven.”

Liesbeth is een powervrouw
Liesbeth Mekkering was ooit een succesvolle zakenvrouw en een dito amazone. Een medische misser maakte een eind aan zowel haar zakelijke carrière als aan het paardrijden. Anno 2017 is de powervrouw terug. Met een boek waarin ze de snoeiharde opstelling van de schadeverzekaars hekelt.

Populair dichtwerk
Dichter Mustafa Kör is een hit in België. Een auto-ongeluk bezorgde hem een dwarslaesie en bij belandde in een rolstoel. Mustafa: “In mijn geval heeft de rolstoel mij de ogen geopend en mijn passie geraakt. Daarvoor had ik nog nooit een poëziebundel in mijn handen gehad. Laat staan gelezen.”

En nog veel meer
Verder onder andere: een nieuwe aflevering in de serie “Rollend op wereldreis”, waarin Jacqueline van Crefeld Zuid-Amerika beschrijft. Een make-over van de jonge rolstoelende ondernemer Linda Hendriks. Een prachtig verhaal over zelfbeeld (“Hier komt geen spiegel, je bent goed zoals je bent”) en de oproep van psychologe en ervaringsdeskundige Safaa Ayadi om naast alle power ook de gevoelige kant van onszelf te laten zien.

Verder lezen? Neem meteen een abonnement! Voor 22 euro ontvangt u deze en de zes volgende edities.

Facebook Twitter Email

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *