Dief zegt ‘sorry’ na stelen handbike

Topsportster Gwen van Rosmalen uit Venlo is dolgelukkig. Haar aankoppelhandbike, die op Koningsdag werd gestolen, is weer onbeschadigd terug.

Maandagavond kwam er een melding binnen van een vrouw die liet weten dat haar 13-jarige zoon de handbike in het buitengebied van Maasbree had gevonden.

Sorry
De politie van Peel en Maas schrijft op Facebook: “Kennelijk heeft de dief toch spijt gekregen gezien het feit dat hij of zij een briefje op de handbike achterliet met ‘sorry’.”

Uiteraard was Van Rosmalen, die vanwege een dwarslaesie in een rolstoel zit, heel blij dat haar aankoppelhandbike weer terug is. Ze gaat de 13-jarige vinder persoonlijk bedanken.

Koningsdag
Op Koningsdag werd in het centrum van Blerick de fiets gestolen. Voor de 37-jarige handbikester is de speciale fiets onmisbaar in haar leven. Van Rosmalen meldde het nieuws van de vermissing op Facebook en werd daar vervolgens vele duizenden keren gedeeld. “Niemand kan iets met deze fiets, behalve ik. Ben bijna hopeloos en heel verdrietig”, zei ze toen.

(Bron: 1Limburg)

Facebook Twitter Email

  1 comment for “Dief zegt ‘sorry’ na stelen handbike

  1. willem heitlager
    5 mei 2018 at 13:37

    sorry of niet, afblijven van andermans spullen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *